Ei :)

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera min blogg. Jag är inte vad vid att skriva ner grejer varje dag. Ska försöka bättra mig och uppdatera oftare.

Denna vecka är en kris vecka. Har ca 10 inlämningar och 2 prov... japp jag har hamnat LITE efter. Men ska göra allt. Jag bryter kontakt med världen denna vecka, ska sitta hemma och fixa mina uppgifter... men jag ska sola solarium också :D, måste bli brun innan balen. Fast grejen är att min klänning har inte kommit än. Den skulle komma en månad innan min bal vilket var 18 april. Men nu är det 28:e och jag vet inte vad som händer. Har skrivit ett argt mail till sömerskan och hon svarade att den kommer i slutet på april istället. Det är slutet på april nu!!! asså... Vad sysslar hon med?! Men aa, jag väntar ...


God Morgon

Nu sitter jag på journalistiken själv, eftersom Bea ville ha hellre en sovmorgon. Bra för henne - tråkigt för mig. Har suttit här och kollat bilder på Twilight: New Moon cast. De är fina människor.

Jag älskar böckerna. Särskilt Breaking Dawn - fjärde delen. Den är så bra och spännande. Jag är lite besviken att det inte kommer ut femte del. Något om när Renesmee är stor och henne upplevelser. Volturi familjen skulle ju komma tillbaka efter några år och kolla upp Nessie (Renesmee) om hon sköter sig. Eller allmänt något mer om Edwards och Bellas kärlek. Om kärleken mellan Jacob och Nessie, nytt äventyr... Nått!!!

Jag är helt desperat. Jag har inget att läsa nu. Jag är helt vilse utan att läsa Twilight Saga. Det var min fantasivärld där jag skulle vilja leva istället. Där det finns saker och ting som är overkliga i våran värld. Där man verkligen upplever nått äventyr, nått spännande.

Min värld är riktigt tråkig nu. Trots att jag har min älskade familj (Jimmy, du räknas som familj) och mina kära vänner så är det ändå något som fattas. Var hittar man en sådan plats där fantasifulla saker händer - jag vill åka dit. Jag vill inte sitta här på journalistiken och skriva massor om olika saker, jag vill uppleva dem. Jag vill göra saker inte sitta här och bara drömma om dem. Jag vill åka utomlands och *hitta den heliga graalen*. Jag vill se världen innan jag bestämmer mig för vad jag vill göra resten av mitt liv.


Tyskland - Polen

Nu är det Påsk :), några veckor till och blir det student! Sen sommaren, sen vet man inte.

Förra helgen var jag i Tyskland på lördag och Polen söndag och måndag morgon. Jag köpte min student klänning i Polen, jätte fin, älskar den. Och köpte matchande skor till den. Klänningen är naturligtvist vit men den har ett rosa bälte under brösten och från bältet går det neråt ett tyggbit kan man väl säga med rosa matchande mönster. Den e så vacker!! och sen mina skor är rosa/lila/gulda/leopardmönstrade. Alla dem grejerna ser man beroende på ljus och vinkel. Jag kunde inte hitta något i Sverige men jag hittade direkt klänningen i Polen. Stora fina affärer med massor olika eleganta och coola kläder. Modet där nere är mycket finare än här i Sverige.

Tyskland, hmm, min faster bor i Berlin, hon med cancer. Hon verkade må rätt bra för omständigheterna. Hon måste vila och äta. Vi alla hoppas på det bästa.

Livet är hårt...särskillt med cancer.

Vad gör man när man får veta att man har cancer? Man måste tänka mycket på allt. Tvivel kommer in och alla meningar i ens huvud börjar på *tänk om...*. Tänk om den sprider sig och jag dör, tänk om jag överlever men får ta massa mediciner resten av mitt liv. Det måste vara jobbigt. Men i såna situationer lär man uppskatta livet mer, försöka fixa sina misstag, rensa samvetet. Man vill nog leva livet lite mer effektivt för man vet egentligen aldrig när man dör och hur man dör.

Jag fick veta inteså länge sedan att min faster fick tarmcancer. Läkarna opererade bort så mycket av tarmen de kunde för att cancern inte skulle spridas. Nu har de undersökt cancern och den är spridbar i 3:e stadiet. (av 4). Så det e rätt farligt. Nu ska hon ha värsta strålbehandling och ta massor kemi för att förhindra cancern att sprida.

Jag har inte haft så mycket kontakt medmin faster. Men jag är ändå väldigt ledsen mest för min pappas skull. Det är ju hans syster. Det känns att han inte mår helt bra, men han försöker o inte visa det. Det kommer att bli hårt för honom. Det är hans favorit syster (han har sex systrar). Hon bor i Berlin så vi åker ner dit på lördag o hälsa på. Tyvärr kommr jag att missa Lollos födelsedagsfest, men att stödja någon nära i såna situationer är lite viktigare.



Skor :D

Jag har köpt nya balskor, de är enkla, eleganta och BEKVÄMA. Jag har ett annat par balskor som jag köpte innan, De är jätte fina, men fötterna gör ont i dem efter en kvart. Inte så skönt! Men de som jag köpte nu, iförgår, är sköna, kan ha dem på mig hur länge som helt. Äkta skin o grejer. Jag kan ha dem på mig till andra grejer oxå eftersom de e rätt vanliga:

Jag älskar dem :D



Vad tycker ni?

RSS 2.0